Η εταιρεία  ΑΘΑΝΑΤΟΣ Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας προϊόντων ορείχαλκου και φυσητού γυαλιού.

Ιδρύθηκε το 1982 και είναι μια από τις παλαιότερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου της και χαρακτηρίζεται για τις ιδιαίτερες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει τόσο με τους πελάτες της όσο και με τους προμηθευτές της.

Από το 2003 είναι εγκατεστημένη σε νέο σύγχρονο ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο, στο 18ο χλμ. Θεσ/νίκης – Καβάλας (Καβαλάρι), του δήμου Λαγκαδά. Η επιχείρησή μας απευθύνεται στην ελληνική και ξένη αγορά και συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις λαϊκής τέχνης, τουριστικών, εκκλησιαστικών, διακοσμητικών και φωτιστικών ειδών.

Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία μας και στο χώρο της Εκκλησιαστικής τέχνης με τη χειροποίητη χύτευση ορειχάλκινων εκκλησιαστικών αντικειμένων. Τα προϊόντα μας είναι από μασίφ ορείχαλκο κατασκευασμένα παραδοσιακά στο χώμα στο χυτήριό μας. Όλα τα στάδια παραγωγής γίνονται εντός του εργοστασίου, με ιδιαίτερο θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Με σεβασμό στη μακραίωνη Εκκλησιαστική παράδοση τα είδη μας είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της τεχνοτροπίας της Βυζαντινής και Ρώσικης τέχνης. Τα έργα μας κοσμούν Εκκλησίες και Μοναστήρια σε Ελλάδα, Άγιο Όρος (Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου) και στο εξωτερικό (Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης, όρος Σινά, Πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αλάσκα, Η.Π.Α.)

Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας, Ιερών Ναών και Μοναστηριών με την ανάληψη της δημιουργίας ειδικών κατασκευών καθώς και επιδιορθώσεων, γυαλισμάτων και επιμεταλλώσεων παλαιών ορειχάλκινων σκευών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα athanatos.gr, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προτάσεις διακόσμησης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, είδη δώρων που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, ξεχωριστές προτάσεις για τη διακόσμηση γάμων και βαφτίσεων  καθώς και για επιχειρηματικά δώρα.

Η επιτυχημένη διαδρομή της εταιρείας στα 39 χρόνια λειτουργίας της , πιστοποιείται από:

1

Την αύξηση του μεριδίου της αγοράς ( αύξηση πελατών)

2

Την αύξηση των οικονομικών της μεγεθών (πωλήσεων – απασχόλησης)

3

Την εκτέλεση νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών σε κτίρια και μηχανήματα